Tuesday, October 26, 2010

What Is Epilepsy More Condition_symptoms

spicy chicken and potatoes to the kitchen and good

pollo speziato e patate alla brava
Tonight a few introductions, not a great time but I will not disappear for too long. I will leave you this nice recipe. The chicken recipe was taken from November 2010 to the modern kitchen: the only change is the replace the thighs to the fins. As for the outline is there to say that potatoes are good originally English, but I've only copied the ingredients, uniting them and cooking my way though. Both recipes are very tasty and I will recommend it! a kiss:)

Ingredients (per 2 persone):

per il pollo :
3 cosce di pollo
1 spicchio d'aglio
1 cucchiaio di senape dolce (io ho usato quella di pere)
1 cucchiaio di salsa di soia
1 cucchiaio di miele d'acacia (io millefiori)
peperoncino
1/2 arancia
olio evo

Ho fatto dei piccoli taglietti sul pollo con un coltello e ho messo a marinare le cosce in una miscela fatta con: lo spicchio d'aglio pelato e schicciato, la senape, la salsa di soia, il miele, un po' di peperoncino e il succo dell'arancia. Ho coperto con una pellicola e ho messo a riposare un'ora. Dopo di che ho aggiunto un po' d'olio e ho messo a cuocere il pollo con la marinata in forno a 200° per about 40 minutes.

for potatoes, potatoes

tomato garlic


oil salt pepper


I peeled potatoes and I cut up regular. I put them in a dish and passed to the micro to 650 watts for about 15 minutes if you do not have the micro boil a moment. I mixed the potatoes with the past (not much, just to "dirty" potatoes), garlic Schicchi, salt, and pepper. I baked at 200 °, passing the potatoes to the grill for the last few minutes.

0 comments:

Post a Comment